Autodemontage in Veenendaal

Je oude auto verkopen en gratis laten ophalen door een autodemontage in Veenendaal? Bij Autodemontage Kanaaldijk ontvang je mooie vergoeding voor je sloopauto. Wij komen de tweedehands auto gratis en snel ophalen, demonteren deze op onze autosloperij en hergebruiken zoveel mogelijk onderdelen. Het maakt ons niet uit als er onderdelen ontbreken of als het gaat om een sloopauto – we zijn met alle tweedehands auto’s tevreden.

Bel direct: 0243792412 Contact

  • Beste prijs garantie
  • Goede & snelle afwikkeling
  • Eigen ophaaldienst
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs

Verkoop je auto aan een autodemontage in Veenendaal

Een schadeauto verkopen aan een autosloperij Veenendaal kan je een hoop geld opleveren. Dus zit jij nog met een auto opgescheept die rijp is voor de sloop? Laat je sloopauto ophalen door Autodemontage Kanaaldijk, wij komen dan geheel gratis bij je langs in Veenendaal met onze eigen ophaaldienst, ongeacht de afstand. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en leggen we een bod aan je voor. Indien je akkoord gaat, halen we je schadeauto binnen 24 uur op. We overhandigen het afgesproken geldbedrag én je krijgt van ons een RDW vrijwaringsbewijs.

  • Altijd reactie binnen één uur;
  • Binnen 24 uur jouw sloopauto opgehaald;
  • Een mooie prijs voor jouw sloopauto;
  • Autosloperij in Veenendaal met snelle service en expertise;
  • Snel en gemakkelijk van jouw sloopauto af.

 

”Onze autosloperij is gevestigd in Nijmegen. We halen echter ook voertuigen op in de omliggende steden: Arnhem, Uden, Beuningen, Boxmeer, Oss, Wijchen, Druten en Veenendaal.”

Bel meteen naar 024 379 2412 als je jouw (tweedehands) auto wilt verkopen aan onze sloperij in Veenendaal. Wij nemen op elk moment van de dag de telefoon op. Je mag ook ons contactformulier invullen (zie ook onderaan deze pagina), dan reageren we binnen één uur. Ook als je vragen hebt, staan wij je graag te woord.

5/5
Top bedrijf en mooie prijzen!
5/5
Persoonlijke aanpak, gunstige prijs, snelle levering. Uiterst tevreden over de samenwerking met deze firma!
5/5
Zeer fijn bedrijf, betrouwbaar en mega snel met leveren. Bij mij binnen 1 dag terwijl ik op 90 km afstand van ze zit. Ik ga zeker opnieuw bestellen bij dit SUPER bedrijf als ik weer iets nodig heb!
5/5
Goede service, top.
Show More

Contactgegevens

Autodemontage Kanaaldijk
Vosheuvelweg 8
6545 AE
Nijmegen

Tel: 024 379 2412
Mob: 06 5379 9082
Mail: info@kanaaldijk.nl

Autodemontage in Veenendaal

Wanneer auto laten slopen?

Het laten slopen van je tweedehands auto is in meerdere situaties verstandig. Bijvoorbeeld als de auto total loss is of ernstige schade en mankementen heeft. In dergelijke gevallen is de auto toch niet meer te redden, dus doe je er verstandig aan deze aan ons te verkopen en te laten demonteren. Zo ben je van je kapotte auto af, verdien je een zakcentje en kunnen wij sommige onderdelen hergebruiken.

Autosloop in Veenendaal met een snelle afwikkeling

We regelen de verkoop snel en op professionele wijze. Voordat je het weet ben je van je sloopauto af. De afwikkeling bij onze autodemontage in Veenendaal verloopt altijd goed en zonder problemen. Daarnaast bieden wij de beste prijsgarantie in de regio.

Wat doen we op onze autosloperij in Veenendaal?

Op onze autosloperij nabij Veenendaal voeren we volgende werkzaamheden uit. We halen tweedehands auto’s helemaal uit elkaar, verzamelen de bruikbare onderdelen en verkopen ze door aan geïnteresseerde partijen. Het raamwerk dat overblijft wordt uiteindelijk vernietigd door een speciaal metaalrecyclingsbedrijf. De gehele auto en alle onderdelen worden uiteindelijk gebruikt, er blijft niks achter.

Dé autosloperij in Veenendaal en omstreken

Autodemontage Kanaaldijk is dé autosloperij in de omgeving van Veenendaal. Bij ons kun je niet alleen terecht voor het laten slopen of demonteren van je tweedehands- of sloopauto, maar ook als je losse onderdelen wilt kopen. Wij hebben dankzij ons sloopwerkzaamheden immers een ruime voorraad auto-onderdelen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Autodemontagebedrijf met geldige licenties

Wij zijn een autosloperij in Veenendaal die beschikken over een licentie bij de RDW en VVE. Als we jouw tweedehands schadeauto ophalen, krijg je ter plekke een RDW-vrijwaring aangereikt. Dit geldt ook wanneer je de kentekenpapieren, tenaamstellingscode of het kentekenpasje kwijt bent. We kunnen dan gewoon de auto overschrijven. In dat geval vragen we namelijk gratis een demontagecode aan.

Je auto opgeven voor de sloop in Veenendaal

Snel en gemakkelijk je sloopauto verkopen aan een autosloperij in Veenendaal. Kom gauw met ons in contact, dan regelen we de verkoop direct. Je kunt nu bellen naar 024 379 2412 of vul hiernaast het contactformulier in. Als de onderhandelingen voor beide partijen naar wens verlopen kunnen we binnen 24 uur bij je op de stoep staan en de sloopauto ophalen.

Neem direct contact op

Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuw adres in Nijmegen! U kunt ons nu vinden op de Vosheuvelweg 8 in Nijmegen.