Autosloop in Nijmegen en omgeving

Ben jij op zoek naar een autosloop in de omgeving van Nijmegen? Autodemontage Kanaaldijk is de juiste keuze wanneer jouw auto kapot is of helaas niet meer door de APK is gekomen. Voor een goede prijs geniet je van onze professionele dienstverlening. Heb je met ons contact opgenomen? Dan halen wij binnen 24 uur de sloopauto op.

Wil jij jouw auto naar onze autosloperij in Nijmegen brengen? Neem direct contact op met ons.

Bel direct: 0243792412 Contact

 • Beste prijs garantie
 • Goede & snelle afwikkeling
 • Eigen ophaaldienst
 • Direct een RDW vrijwaringsbewijs

Sloopauto inkoopservice bij een autosloperij in Nijmegen

Is jouw sloopauto klaar om naar een sloperij gebracht te worden? Je denkt misschien dat je auto geen waarde meer heeft wanneer het niet door de APK is gekomen of het kapot is. Dit is zeker niet waar. Je kan je oude auto voor een goede prijs verkopen aan onze autosloperij. Wil je graag een prijsindicatie ontvangen? Door ons contactformulier in te vullen, ontvang jij binnen één uur tijd reactie van ons. Bij een akkoord op ons aanbod, komen wij binnen 24 uur de auto ophalen.

 • Altijd reactie binnen één uur
 • Binnen 24 uur jouw sloopauto opgehaald
 • Een mooie prijs voor jouw sloopauto
 • Autosloperij in Nijmegen met snelle service en expertise
 • Snel en gemakkelijk van jouw sloopauto af

Bel direct: 0243792412 Contact

Autodemontage Kanaaldijk bevindt zich in Nijmegen. Wij halen ook voertuigen op in de omliggende steden: Uden, Boxmeer, Arnhem, Oss en Wijchen

Wil jij binnen 24 uur van je sloopauto af? Neem contact op met Autodemontage Kanaaldijk. Ook voor een vrijblijvende prijsindicatie of vragen kan je gerust contact met ons opnemen. Of maak gebruik van het onderstaand formulier, dan nemen wij contact met u op.

 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  5/5
  Top bedrijf en mooie prijzen!
  5/5
  Persoonlijke aanpak, gunstige prijs, snelle levering. Uiterst tevreden over de samenwerking met deze firma!
  5/5
  Zeer fijn bedrijf, betrouwbaar en mega snel met leveren. Bij mij binnen 1 dag terwijl ik op 90 km afstand van ze zit. Ik ga zeker opnieuw bestellen bij dit SUPER bedrijf als ik weer iets nodig heb!
  5/5
  Goede service, top.
  Show More

  Contactgegevens

  Autodemontage Kanaaldijk
  Vosheuvelweg 8
  6545 AE
  Nijmegen

  Tel: 0243792412
  Mob: 06 5379 9082
  Mail: info@kanaaldijk.nl

  Autosloop in Uden

  Waarom auto laten demonteren?

  De definitie van demonteren is uit elkaar halen. Maar waarom zou je een auto laten demonteren door een autosloperij? Er zijn verschillende redenen om dit te doen. Misschien heeft je auto wel technische mankementen die niet meer voor een redelijke prijs te vervangen zijn. Dan is het uiteindelijk meer waard om de auto te laten ophalen en dat je er een goede prijs voor krijgt.

  Onderdelen in onze autosloperij

  Doordat wij zeer ervaren zijn met het slopen en demonteren van auto’s, hebben wij een grote voorraad aan onderdelen in ons magazijn in Nijmegen. Deze losse onderdelen verdienen een tweede kans en daarbij draag je ook meteen bij aan een circulaire economie. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een motorkap? Je kunt deze bij onze sloperij komen afhalen. In sommige gevallen verzenden wij ook onderdelen via PostNL.

  Neem contact op met onze autosloperij in Nijmegen

  Wil je graag van je sloopauto af en er een goede prijs voor ontvangen? Kies voor het verkopen aan Autodemontage Kanaaldijk. Wij demonteren en slopen jouw kapotte auto. Neem contact op met onze sloperij. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@kanaaldijk.nl of te bellen naar 024 379 2412. Wens je een vrijblijvende prijsindicatie of extra informatie te ontvangen? We helpen je graag verder.

  Neem direct contact op