Autosloperij in Nijmegen en omgeving

Zoek je een autosloperij in Nijmegen die jouw schadeauto kan overkopen? Kom dan eens langs bij Autodemontage Kanaaldijk Nijmegen in de provincie Gelderland. Wij staan altijd open voor tweedehands auto’s, een auto zonder APK of een oude bus.

Bel direct naar onze sloperij in Nijmegen en wij halen binnen 24 uur jouw oude auto op. Je krijgt ook nog eens een mooie prijs voor jouw sloopwagen. Ons telefoonnummer is 024-3792412.

Autosloperij in Nijmegen: snel en gemakkelijk

 • Altijd reactie binnen één uur
 • Binnen 24 uur halen we jouw sloopauto op
 • Autosloperij in Nijmegen met snelle service en expertise
 • Een mooie prijs voor jouw sloopauto
 • Snel en gemakkelijk van je schadeauto af

 

Uw auto verkopen?

5/5
Top bedrijf en mooie prijzen!
5/5
Persoonlijke aanpak, gunstige prijs, snelle levering. Uiterst tevreden over de samenwerking met deze firma!
5/5
Zeer fijn bedrijf, betrouwbaar en mega snel met leveren. Bij mij binnen 1 dag terwijl ik op 90 km afstand van ze zit. Ik ga zeker opnieuw bestellen bij dit SUPER bedrijf als ik weer iets nodig heb!
5/5
Goede service, top.
5/5
Professioneel bedrijf. Helaas vond ik niet wat ik zocht.
5/5
Snelle service! Klantvriendelijk en een prima prijs. Nadat een ander sloopbedrijf me liet stikken moest ik snel een alternatief zoeken. Kanaaldijk bleek het perfecte alternatief! Een half uur later stonden ze er al om de auto af te voeren. Super service en een absolute aanrader!
5/5
' s Avonds vraag gesteld via het contactformulier op de website. Meteen een reactie terug. Auto de volgende ochtend gratis afgehaald. Keurig op tijd. Top Service!
5/5
Snelle en goede service! Beantwoord snel de mail wat bij veel bedrijven niet gebeurd. Geld overgemaakt en de dag erna is het onderdeel al geleverd via de koerier, super!
5/5
Kan niet anders zeggen dat ik bij dit bedrijf top geholpen ben. Had onderdelen nodig van een Peugeot 208, via de mail werd ik heel snel geholpen en voor de volgende dag werd een afspraak gemaakt.
5/5
Top bedrijf, snelle service. Zitten er bovenop.
Show More

Sloopauto verkopen in de buurt van Nijmegen

Bij onze autosloop in de buurt van Nijmegen kun je jouw sloopauto snel en gemakkelijk verkopen. Indien je contact met ons opneemt, ontvang je een bod. Ga je akkoord, dan ontvang je een RDW vrijwaringsbewijs en wij komen met onze gratis ophaaldienst jouw schadeauto ophalen.

Vervolgens slopen wij jouw wagen in onze autodemontage garage in Nijmegen. De onderdelen verkopen we soms afzonderlijk weer door.

Autosloperij Nijmegen
Sloopauto Nijmegen

Autosloperijen in Wijchen, Arnhem en Beuningen

Ook als je in Wijchen, Arnhem, Beuningen, Cuijk en Oss woont, kun je gebruik maken van onze autosloperij in Nijmegen. Wij doen aan auto inkoop, autodemontage en auto-onderdelen verkopen.

Prijsindicatie

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Kom in contact met dé autosloop in Nijmegen

  In de buurt van Nijmegen een autosloperij nodig? Verkoop snel en eenvoudig jouw sloopauto aan Autodemontage Kanaaldijk Nijmegen. Meer weten over onze sloperij? Je mag ons altijd een e-mail sturen: info@kanaaldijk.nl.

  • Beste prijs garantie
  • Goede & snelle afwikkeling
  • Eigen ophaaldienst
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs