Autosloop in de omgeving van Boxmeer

Autosloop in Boxmeer waar je jouw sloopauto makkelijk en snel naartoe kunt brengen? Welkom bij Autodemontage Kanaaldijk. Wij betalen een goede prijs voor de sloopauto waar jij vanaf wilt. Wij nemen alle oude auto’s in, ook wanneer er iets aan mankeert of de APK is verlopen. Klanten kiezen keer op keer voor ons omdat we de verkoop snel en professioneel afwikkelen.

Bel direct: 0243792412 Contact

  • Beste prijs garantie
  • Goede & snelle afwikkeling
  • Eigen ophaaldienst
  • Direct een RDW vrijwaringsbewijs

Autosloop in Boxmeer: verkoop je auto

Ben je in bezit van een sloopauto in Boxmeer die klaar is om te worden gesloopt? Dan is je auto zeker nog geld waard. Verkoop je je auto aan Autodemontage Kanaaldijk dan zorgen wij er altijd voor dat je een goede prijs krijgt. Voor een prijsindicatie kun je altijd contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in en ontvang reactie van ons binnen 1 uur. Als je tevreden bent met ons aanbod komen we de schadeauto binnen 24 uur bij jou ophalen.

  • Altijd reactie binnen één uur
  • Binnen 24 uur jouw sloopauto opgehaald
  • Een mooie prijs voor jouw sloopauto
  • Autosloperij in Boxmeer met snelle service en expertise
  • Snel en gemakkelijk van jouw sloopauto af

 

“Autodemontage Kanaaldijk is gevestigd in Nijmegen. We halen echter ook voertuigen op in de omliggende steden: Arnhem, Uden, Boxmeer, Oss en Wijchen.”

Wil jij je oude auto snel verkopen voor een goede prijs? Neem dan gelijk contact met ons op door te bellen naar 0243792412. Wil je eerst alleen een prijsindicatie? Vraag deze dan vrijblijvend aan. Voor vragen staan wij je graag te woord.

5/5
Top bedrijf en mooie prijzen!
5/5
Persoonlijke aanpak, gunstige prijs, snelle levering. Uiterst tevreden over de samenwerking met deze firma!
5/5
Zeer fijn bedrijf, betrouwbaar en mega snel met leveren. Bij mij binnen 1 dag terwijl ik op 90 km afstand van ze zit. Ik ga zeker opnieuw bestellen bij dit SUPER bedrijf als ik weer iets nodig heb!
5/5
Goede service, top.
Show More

Contactgegevens

Autodemontage Kanaaldijk
Vosheuvelweg 8
6545 AE
Nijmegen

Tel: 0243792412
Mob: 06 5379 9082
Mail: info@kanaaldijk.nl

Autosloop in Uden

Autosloop in Boxmeer met geldige licenties

Als autosloop in Boxmeer zijn wij in bezit van een licentie bij de RDW en VVE. Dat betekent dat wanneer wij jouw auto ophalen, je direct een RDW-vrijwaring ontvangt. Zelfs wanneer je de kentekenpapieren, tenaamstellingscode of het kentekenpasje kwijt bent. We kunnen altijd de auto overschrijven. Indien nodig vragen we gratis een demontagecode aan.

Autodemontage in Boxmeer

Misschien vraag je je af wat er met je oude sloopauto gebeurt bij onze autosloperij in Boxmeer. Wij halen de auto helemaal uit elkaar en verkopen de bruikbare onderdelen weer door. In de meeste gevallen kan een andere garage de onderdelen weer goed gebruiken, voor bijvoorbeeld de reparatie van een andere auto. De onderdelen van je auto krijgen dus een tweede kans, waarmee je bijdraagt aan een gezond milieu. Het overblijvende chassis wordt uiteindelijk vernietigd door een speciaal metaalrecyclingsbedrijf. Ook voor autodemontage in Veenendaal kun je bij ons terecht.

Naast de inkoop van oude auto’s en het verkopen van autosloop onderdelen doen we ook aan auto-export en onderdelen export.

Autosloop in Boxmeer: neem contact op

Geef je oude auto een tweede kans bij onze autosloop in Boxmeer. Je hebt er dan geen omkijken meer naar en krijgt er een goede prijs voor. Als kers op de taart halen wij de sloopauto op. Neem voor meer informatie contact op met ons. Je krijgt van ons altijd binnen 1 uur reactie met eventueel een goed bod. Ga je akkoord? Dan ben je binnen 24 uur van je sloopauto af!

Contact opnemen kan door te bellen naar 0243792412, een e-mail sturen naar info@kanaaldijk.nl of ons contactformulier in te vullen.

Neem direct contact op