Autosloperij Beuningen

Autosloperij in Beuningen haalt auto’s op

Heb je een auto die total loss is en eigenlijk klaar is voor de sloop? Hier kun je nog geld voor krijgen. Wil je graag jouw sloopauto verkopen of naar een autosloperij in Beuningen brengen? Doe zelf geen moeite om ‘m nog ergens te slijten of eigenhandig weg te brengen, maar bel direct naar Autodemontage Kanaaldijk Nijmegen. Wij halen jouw auto in de buurt op en brengen ‘m naar onze autosloop in Beuningen. Jij krijgt hier een mooie prijs voor en bent (vaak) dezelfde dag nog van je auto af!

Autosloperij Beuningen

De service van Autodemontage Kanaaldijk Nijmegen

  • Altijd reactie binnen één uur
  • Binnen 24 uur jouw sloopauto opgehaald
  • Een mooie prijs voor jouw sloopauto
  • Snelle service en expertise
  • Snel en gemakkelijk van jouw sloopauto af

Wil jij vandaag nog jouw sloopauto verkopen in Beuningen? Bel of mail naar onze autosloperij in Beuningen en wij komen vandaag of morgen al jouw auto ophalen. Voor de sloopauto of autodemontage in Beuningen krijg jij altijd een mooie prijs van ons. Bel naar 0243792412 voor een afspraak.

“Wij halen jouw auto vandaag of morgen direct op en jij krijgt er een mooie prijs voor!”

Hoe werkt het?

  1. Autodemontage Kanaalwijk doet aan inkoop van auto’s voor de sloop en autodemontage in Beuningen. Wanneer je een auto naar onze sloop in Beuningen wilt laten vervoeren, hoef je enkel contact met ons op te nemen via telefoon (0243792412) of per mail (info@kanaaldijk.nl).
  2. We spreken een tijdstip af en je ontvangt direct een bod voor jouw sloopauto.
  3. Ga je akkoord met het bod? Dan ontvang je direct een RDW vrijwaringsbewijs en wij komen met onze gratis sloopauto ophaaldienst in Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Arnhem of Oss jouw auto ophalen.

Bel de autosloperij Beuningen – gratis auto ophaaldienst

Als je vandaag nog van je sloopauto af wilt in Beuningen, bel je ons: 0243792412. Neem gerust contact met ons op en laat het weten als je vragen hebt. Die beantwoorden we graag. Kunnen wij jou ook snel van je sloopauto af helpen in de buurt van Nijmegen? Wij brengen ‘m zonder extra kosten voor je naar de autosloperij in Beuningen en jij krijgt er een leuk geldbedrag voor. We zijn je graag van dienst!

Liever mailen? Mail naar info@kanaaldijk.nl en je hebt binnen een uur een reactie.

Contact opnemen 06 5379 9082 info@kanaaldijk.nl