Autosloperij Oss voor jouw sloopauto

Ben je op zoek naar een betrouwbare autosloperij in Oss om jouw sloopauto te verkopen? Zoek niet verder, want bij Autodemontage Kanaaldijk ben je aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in autodemontage en bieden tevens een ruime voorraad aan bruikbare auto-onderdelen. Onze focus ligt echter op het inkopen van sloopauto’s, zodat we deze op verantwoorde wijze kunnen demonteren en recyclen. Ons werkgebied omvat onder andere Nijmegen, Arnhem, Wijchen en natuurlijk Oss. Met onze snelle en efficiënte service halen we jouw sloopauto binnen een dag op, nadat je contact met ons hebt opgenomen. Zo ben je snel van je oude auto verlost en ontvang je altijd een goede prijs!

Bel direct: 0243792412 Contact

 • Beste prijs garantie
 • Goede & snelle afwikkeling
 • Eigen ophaaldienst
 • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs

Autosloperij Oss: Autodemontage en meer

Bij Autodemontage Kanaaldijk zijn we niet alleen een autosloop; we bieden ook een scala aan andere diensten aan. Naast het opkopen van sloopauto’s beschikken we over een uitgebreide voorraad aan auto-onderdelen. Of je nu op zoek bent naar een specifiek onderdeel voor je eigen auto of een herbruikbaar onderdeel voor een ander project, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van het juiste onderdeel en kunnen deze naar jouw wens verzenden of je kunt het zelf afhalen.

Wat onderscheidt Autodemontage Kanaaldijk als autosloperij in Oss?

 • Beste prijs garantie: We streven ernaar om altijd de beste prijs te bieden voor jouw sloopauto.
 • Goede en snelle afwikkeling: Bij ons kun je rekenen op een vlotte en professionele afhandeling van het verkoopproces.
 • Eigen ophaaldienst: Dankzij onze eigen ophaaldienst hoef je de deur niet uit om je sloopauto te laten ophalen.
 • RDW vrijwaringsbewijs: Na de verkoop ontvang je direct een RDW vrijwaringsbewijs, zodat je niet langer verantwoordelijk bent voor het voertuig.
5/5
Top bedrijf en mooie prijzen!
5/5
Persoonlijke aanpak, gunstige prijs, snelle levering. Uiterst tevreden over de samenwerking met deze firma!
5/5
Zeer fijn bedrijf, betrouwbaar en mega snel met leveren. Bij mij binnen 1 dag terwijl ik op 90 km afstand van ze zit. Ik ga zeker opnieuw bestellen bij dit SUPER bedrijf als ik weer iets nodig heb!
5/5
Goede service, top.
Show More

Contactgegevens

Autodemontage Kanaaldijk
Vosheuvelweg 8
6545 AE
Nijmegen

Tel: 024 379 2412
Mob: 06 5379 9082
Mail: info@kanaaldijk.nl

Welke auto’s halen wij op?

Wij zijn geïnteresseerd in diverse soorten auto’s:

 • Sloopauto: Auto’s die niet meer geschikt zijn voor gebruik en het einde van hun levensduur hebben bereikt.
 • Schadeauto: Auto’s met aanzienlijke schade als gevolg van een ongeval, brand of andere oorzaken.
 • Oude auto: Auto’s die zijn afgeschreven en waarvoor je geen koper kunt vinden.
 • Auto zonder APK: Auto’s waarvan de APK is verlopen en die niet langer voldoen aan de veiligheids- en milieunormen.
 • Auto met gebreken: Auto’s met technische problemen of mankementen.
 • Bestelbussen: Ook bedrijfsvoertuigen zijn welkom bij onze autosloop Oss.

Demontage auto’s en ruime voorraad onderdelen

Bij Autodemontage Kanaaldijk gaan we zorgvuldig te werk bij het demonteren van auto’s. Op onze website vind je een overzicht van de auto’s die momenteel gedemonteerd worden. Zo kun je zien welke onderdelen beschikbaar zijn en wat de schade aan de auto is. Staat de gewenste auto er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze voorraad is zeer divers door de vele verschillende auto’s die we demonteren, en de kans is groot dat we het benodigde onderdeel alsnog op voorraad hebben.

Doordat we streven naar duurzaamheid en hergebruik, slaan we de bruikbare onderdelen op in ons magazijn. Hierdoor zijn ze altijd netjes opgeslagen en snel beschikbaar voor verkoop. Dit maakt het voor jou gemakkelijk om het benodigde onderdeel te vinden en aan te schaffen, zonder verder te hoeven zoeken.

Elke auto is welkom bij onze autosloperij in Oss

Bij Autodemontage Kanaaldijk geloven we dat elke auto een kans verdient om op een nette manier te worden verwerkt. Daarom is elke auto welkom bij onze autosloperij. Op onze website kun je een uitgebreid overzicht vinden van auto’s die we eerder hebben gedemonteerd en welke onderdelen we daaruit hebben gehaald. Zo krijg je een goed beeld van onze diensten en het aanbod aan onderdelen.

Sloopauto Oss

Wil je jouw sloopauto snel en tegen een goede prijs verkopen? Neem dan nu contact op met Autodemontage Kanaaldijk, dé autosloop in Oss en omgeving! Bel ons op 0243792412 of stuur een e-mail naar info@kanaaldijk.nl. Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Ook dan staan we je graag te woord.

Neem direct contact op