Autosloperij Cuijk

Autosloperij in Cuijk en omstreken

Onze autosloperij in Cuijk en omstreken zorgt ervoor dat jij de parkeerplaats voor de deur niet kwijt bent aan een kapotte auto. Je kunt je auto namelijk voor een goede prijs verkopen aan ons van Autodemontage Kanaaldijk.

We halen de (tweedehands) auto of bus simpelweg zo snel mogelijk bij je op en brengen hem naar onze autosloop in Cuijk. Hierbij geniet je van een snelle en goede afwikkeling. Voor je het weet ben je van je auto af.

Autosloperij en autodemontage Cuijk | snelle service en expertise

  • Altijd reactie binnen één uur
  • Je kunt je sloopauto binnen 24 uur laten ophalen
  • Je krijgt dankzij onze aan inkoop een mooie prijs voor je sloopauto
  • Snelle service en expertise op het gebied van auto’s en gebruikte auto onderdelen
  • Snel en gemakkelijk van jouw sloopauto af

Wil je zo snel mogelijk je sloopauto verkopen in Cuijk? Neem dan snel contact op met onze autosloperij in Cuijk. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je langs om de auto op te halen. Neem telefonisch contact met ons op via 0243792412.

Autosloperij Cuijk

We halen je auto binnen 24 uur op én je ontvangt een goede prijs

Autosloop Cuijk is altijd in de buurt

De medewerkers van onze sloop in Cuijk zijn altijd in de buurt. Waar u ook woont in de omgeving van Cuijk. We zijn als sloperij namelijk ook werkzaam in Wijchen, Oss en Arnhem.

Kies voor onze autosloperij nabij Cuijk

Is het tijd om afscheid te nemen van je sloopauto? Neem contact op met de medewerkers van onze autosloperij in Cuijk. Wij zijn goed bereikbaar en leveren een snelle service. Daardoor staat de defecte auto al snel niet meer in de weg én heb jij een extra zakcentje verdiend.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie. Of maak vandaag nog een afspraak, waarna wij de auto graag binnen 24 uur komen halen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0243792412. Daarnaast kun je natuurlijk ook mailen naar info@kanaaldijk.nl.

Contact opnemen 06 5379 9082 info@kanaaldijk.nl