Autosloop in Noord-Brabant en omgeving

Een autosloop of autodemontage in Noord-Brabant waar je jouw sloopauto aan kunt verkopen is Autodemontage Kanaaldijk. Wij hebben een sloopauto inkoopservice: alle sloopauto’s, kapotte auto’s, oude auto’s en auto’s waarvan de APK is verlopen zijn welkom bij ons. We betalen een goede prijs, en de afwikkeling gaat snel en professioneel. Wil je jouw kapotte auto laten ophalen door ons? Neem dan contact op, binnen 24 uur kan de verkoop al geregeld zijn.

Bel direct: 0243792412 Contact

 • Beste prijs garantie
 • Goede & snelle afwikkeling
 • Eigen ophaaldienst
 • Direct een RDW vrijwaringsbewijs

Je defecte auto verkopen aan een autosloperij in Noord-Brabant

Wil je jouw oude auto verkopen en naar de sloop brengen? Je defecte auto kan nog prima van waarde zijn. Een auto sloperij als Autodemontage Kanaaldijk kan de onderdelen goed gebruiken voor de verkoop. Weten wat jouw kapotte auto waard is? Vraag dan een prijsindicatie aan door het formulier hieronder in te vullen. We zorgen altijd voor een goede prijs. Binnen 1 uur reageren we op je aanvraag en bij akkoord op ons bod komen wij de auto binnen 24 uur ophalen.

 • Altijd reactie binnen één uur
 • Binnen 24 uur jouw sloopauto opgehaald
 • Een mooie prijs voor jouw auto
 • Autosloperij in Nijmegen met snelle service en expertise
 • Snel en gemakkelijk van jouw auto af

Bel direct: 0243792412 Contact

“Autodemontage Kanaaldijk is gelegen in Nijmegen. Wij halen echter ook voertuigen op in de provincie Noord-Brabant, onder meer in de plaatsen Uden, Boxmeer, Cuijk, Veghel, Den Bosch en Oss.”

Wil je jouw sloopauto verkopen tegen een goede prijs? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze auto sloperij via 0243792412. Ook voor vragen mag je contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord.

 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  5/5
  Top bedrijf en mooie prijzen!
  5/5
  Persoonlijke aanpak, gunstige prijs, snelle levering. Uiterst tevreden over de samenwerking met deze firma!
  5/5
  Zeer fijn bedrijf, betrouwbaar en mega snel met leveren. Bij mij binnen 1 dag terwijl ik op 90 km afstand van ze zit. Ik ga zeker opnieuw bestellen bij dit SUPER bedrijf als ik weer iets nodig heb!
  5/5
  Goede service, top.
  Show More

  Contactgegevens

  Autodemontage Kanaaldijk
  Vosheuvelweg 8
  6545 AE
  Nijmegen

  Tel: 0243792412
  Mob: 06 5379 9082
  Mail: info@kanaaldijk.nl

  Autosloop in Uden

  Professionele inkoop schade auto’s

  Als autosloop en autodemontage aan de grens met de provincie Noord-Brabant werken we met een professionele dienstverlening. We zorgen voor een goede en snelle afwikkeling, onder andere dankzij onze eigen ophaaldienst. Waar je ook woont in Brabant, we komen jouw auto ophalen. Bovendien krijg je ter plekke een RDW-vrijwaringsbewijs. Ook wanneer je de kentekenpapieren, tenaamstellingscode of het kentekenpasje kwijt bent. We beschikken over een licentie bij de RDW en VVE. Mocht het nodig zijn, vragen we gratis een demontagecode aan.

  Gebruikte onderdelen verkopen

  Wij zijn een auto sloperij en autodemontagebedrijf ineen. Bij ons kun je terecht voor inkoop, verkoop, gebruikte onderdelen en demontage van auto’s. Wanneer je jouw auto aan ons verkoopt, halen we de auto helemaal uit elkaar. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden weer doorverkocht aan geïnteresseerden. Zo krijgen deze onderdelen weer een tweede leven en dragen ze bij aan een circulaire economie. Dit is recycling. Het chassis wat overblijft, wordt uiteindelijk vernietigd door een metaalrecyclingbedrijf. We hebben een ruime voorraad aan losse onderdelen in ons magazijn.

  Sloopauto verkopen aan sloperij in Noord-Brabant

  Heb jij een defecte auto staan in je schuur? Verkoop ‘m aan een autosloop in Noord-Brabant. Neem contact op met onze sloperij, dan kan de verkoop snel geregeld worden. Vul het formulier in, je krijgt binnen 1 uur reactie van ons. Heb je vragen voor ons autodemontagebedrijf? Dan mag je bellen naar 024 379 2412, een e-mail sturen naar info@kanaaldijk.nl of het contactformulier op de website invullen.

  Neem direct contact op