Autosloperij in Druten voor jouw oude auto

Ben je op zoek naar een autosloperij in Druten? Je kunt bij Autodemontage Kanaaldijk terecht voor sloopauto’s, kapotte auto’s, auto’s zonder APK en oude bussen. Wij kopen de auto voor een goede prijs van je over. Wij halen ook jouw auto op als je in Arnhem, Oss, Wijchen of Cuijk woont.

Ook als je niet in de buurt van Druten woont, halen wij jouw auto graag op. De auto wordt dan door ons meegenomen naar onze sloperij. Wij staan voor een goede en snelle afhandeling, waarbij jij een goede prijs krijgt voor jouw oude auto. Doordat wij een RDW en VWE licentie hebben, geven wij jou ter plekke een RDW vrijwaring.

Auto laten slopen door Automontage Kanaaldijk

  • Altijd reactie binnen één uur;
  • Binnen 24 uur jouw sloopauto opgehaald;
  • Een mooie prijs voor jouw sloopauto;
  • Snelle service en expertise;
  • Snel en gemakkelijk van jouw sloopauto af.

Wil je jouw oude auto door ons laten ophalen? Neem dan direct contact met ons op! Je kunt via onze website zeer eenvoudig een prijsindicatie aanvragen.

Aanvragen!

Wat houdt autodemontage in?

Als wij jouw oude auto ophalen voor demontage, betekent dit dat de auto helemaal uit elkaar gehaald wordt. Dit gebeurt in onze garage. De bruikbare onderdelen worden afzonderlijk weer doorverkocht.

Jouw auto komt ook in aanmerking voor autodemontage als je een gedeelte van de kentekenpapieren, het kentekenpasje of de tenaamstellingscode kwijt bent. Wij vragen dan kosteloos een demontagecode voor jou aan. Op deze manier kan de auto alsnog overgeschreven worden.

Neem direct contact op

Is jouw auto aan het einde van zijn leven? Of ben je juist op zoek naar onderdelen voor de auto waar je aan knutselt? Dan ben je aan het juiste adres bij ons als autodemontage in Druten. Wij kopen jouw auto graag voor een mooie prijs. Doordat wij zoveel verschillende soorten auto’s demonteren, hebben wij mogelijk ook het onderdeel waar jij naar op zoek bent. Neem direct contact met ons op via 024-3792412, e-mail naar info@kanaaldijk.nl of vul ons contactformulier in.

Contact opnemen 06 5379 9082 info@kanaaldijk.nl