Dé autosloperij in Arnhem en omstreken

Heb je een oude auto en ben je op zoek naar een autosloperij in Arnhem en omstreken? Je bent van harte welkom bij Autodemontage Kanaaldijk. Wat er ook ontbreekt aan de auto: bij ons geniet je altijd van een goede prijs. Misschien is de auto kapot, of is de APK niet meer geldig. Dankzij onze professionele dienstverlening ben je snel en gemakkelijk van jouw sloopauto af. Hij wordt al binnen 24 uur opgehaald.

Bel direct: 0243792412 Contact

  • Beste prijs garantie
  • Goede & snelle afwikkeling
  • Eigen ophaaldienst
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs

Sloopauto verkopen aan een autosloop in Arnhem

Wij van Autodemontage Kanaaldijk halen jouw auto binnen 24 uur op. Of je nou in de buurt van Arnhem woont of niet, dat doet er niet toe. Wij zijn als autosloop in Arnhem namelijk ook werkzaam in de regio ArnhemOss, Nijmegen, Wijchen en omstreken. Doordat wij beschikken over een licentie bij de RDW en de VWE, ontvang je ter plekke een RDW vrijwaring. En een mooi bedrag voor de auto, natuurlijk.

  • Altijd reactie binnen één uur
  • Binnen 24 uur jouw sloopauto opgehaald
  • Een mooie prijs voor jouw sloopauto
  • Autosloperij in Arnhem met snelle service en expertise
  • Snel en gemakkelijk van jouw sloopauto af

“Wij halen jouw auto zo snel mogelijk op.”

Wil je zo snel mogelijk van je auto af? Neem contact met ons op. Dan komen we binnen één uur bij je terug met een reactie. Ook als je vragen hebt kun je gerust contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.

5/5
Top bedrijf en mooie prijzen!
5/5
Persoonlijke aanpak, gunstige prijs, snelle levering. Uiterst tevreden over de samenwerking met deze firma!
5/5
Zeer fijn bedrijf, betrouwbaar en mega snel met leveren. Bij mij binnen 1 dag terwijl ik op 90 km afstand van ze zit. Ik ga zeker opnieuw bestellen bij dit SUPER bedrijf als ik weer iets nodig heb!
5/5
Goede service, top.
Show More

Contactgegevens

Autodemontage Kanaaldijk
Vosheuvelweg 8
6545 AE
Nijmegen

Tel: 024 379 2412
Mob: 06 5379 9082
Mail: info@kanaaldijk.nl

Dé sloperij en autodemontage in Arnhem en omstreken

Wij zijn Autodemontage Kanaaldijk: dé autosloperij en autodemontage in Arnhem en directe omgeving. Bij ons kun je terecht voor inkoop, demontage van auto’s én voor onderdelen. Zo kopen wij auto’s, demonteren we auto’s én beschikken we over een ruime voorraad aan onderdelen. Het grootste gedeelte van de onderdelen ligt opgeslagen in het magazijn.

“Laat ons je auto ophalen.”

Laat je auto ophalen door medewerkers van onze sloperij in Arnhem

Wil je om wat voor reden dan ook van je auto af? Neem contact op met onze uitsloperij in Arnhem en wij halen hem zo snel mogelijk bij je op. Je kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 024 379 2412 of een e-mail te sturen naar info@kanaaldijk.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Maar ook als je een vraag hebt over de diensten die we aanbieden ben je vrij om contact met ons op te nemen. Wij zijn Autodemontage Kanaaldijk: dé autosloperij in Arnhem en omgeving.

Neem direct contact op

Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuw adres in Nijmegen! U kunt ons nu vinden op de Vosheuvelweg 8 in Nijmegen.