Dé autosloperij in Arnhem en omstreken

Heb je een oude auto en ben je op zoek naar een autosloperij in Arnhem en omstreken? Je bent van harte welkom bij Autodemontage Kanaaldijk. Wat er ook ontbreekt aan de auto: bij ons geniet je altijd van een goede prijs. Misschien is de auto kapot, of is de APK niet meer geldig. Dankzij onze professionele dienstverlening ben je snel en gemakkelijk van jouw sloopauto af. Hij wordt al binnen 24 uur opgehaald.

Wil je jouw auto kwijt bij de autosloop in Arnhem? Neem via onderstaande knoppen contact met ons op, we helpen je dan zo snel mogelijk.

Bel direct: 0243792412 Contact

 • Beste prijs garantie
 • Goede & snelle afwikkeling
 • Eigen ophaaldienst
 • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs

Sloopauto verkopen aan een autosloperij in Arnhem

Wij van Autodemontage Kanaaldijk halen jouw auto binnen 24 uur op. Of je nou in de buurt van Arnhem woont of niet, dat doet er voor ons niet toe. Je kan met je sloopauto altijd bij ons terecht. Wij zijn als autosloop in Arnhem namelijk ook werkzaam in de regio ArnhemOss, Nijmegen, Wijchen en omstreken. Doordat wij beschikken over een licentie bij de RDW en de VWE, ontvang je ter plekke een RDW vrijwaring. En een mooi bedrag voor de auto, natuurlijk.

 • Altijd reactie binnen één uur
 • Binnen 24 uur jouw sloopauto opgehaald
 • Een mooie prijs voor jouw sloopauto
 • Autosloperij in Arnhem met snelle service en expertise
 • Snel en gemakkelijk van jouw sloopauto af

“Wij halen jouw auto zo snel mogelijk op.”

Wil je zo snel mogelijk van je auto af? Neem contact met ons op. Dan komen we binnen één uur bij je terug met een reactie. Ook als je vragen hebt, kan je gerust contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.

5/5
Top bedrijf en mooie prijzen!
5/5
Persoonlijke aanpak, gunstige prijs, snelle levering. Uiterst tevreden over de samenwerking met deze firma!
5/5
Zeer fijn bedrijf, betrouwbaar en mega snel met leveren. Bij mij binnen 1 dag terwijl ik op 90 km afstand van ze zit. Ik ga zeker opnieuw bestellen bij dit SUPER bedrijf als ik weer iets nodig heb!
5/5
Goede service, top.
Show More

Contactgegevens

Autodemontage Kanaaldijk
Vosheuvelweg 8
6545 AE
Nijmegen

Tel: 024 379 2412
Mob: 06 5379 9082
Mail: info@kanaaldijk.nl

Waarvoor kan je terecht bij de autosloperij in Arnhem?

Het laten slopen of demonteren van je auto kan verschillende redenen hebben. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je een sloopauto, een auto met ernstige schade, gebreken of mankementen hebt staan. Of je hebt een oude auto of kapotte (bestel)bus die je niet meer kan gebruiken. Ook kan het zo zijn dat de APK van de auto niet meer geldig is. Welke reden het ook heeft, je kan met je sloopauto altijd bij onze autosloperij in Arnhem terecht.

Waarom een sloopauto verkopen in Arnhem?

Het is een verstandige keuze om je sloopauto te verkopen in Arnhem. Zo zijn er verschillende redenen die erop duiden dat jij hier ook veel baat bij zou hebben:

 • Milieuvriendelijk: door je sloop auto te verkopen in Arnhem draag je een steentje bij aan een milieuvriendelijke wereld. Veel onderdelen van een auto kunnen gerecycled worden. Hierdoor is er een kleinere behoefte om nieuwe onderdelen te produceren. Vervolgens zorgt onze autosloperij ervoor dat jouw onderdelen een nieuw thuis krijgen.
 • Ruimte vrijmaken: heb je een auto die schade heeft opgelopen of niet door de APK is gekomen? Dan kan het voorkomen dat je sloopauto ruimte inneemt op een parkeerplaats of in je garage. Door je sloopauto te verkopen maak je ruimte vrij voor andere doeleinden.
 • Geen afvoerkosten: wat mensen vaak tegenhoudt om hun auto te laten afvoeren voor de sloop, is het feit dat het in veel gevallen kosten met zich meebrengt. Bij Autodemontage Kanaaldijk rekenen wij geen extra kosten voor het verkopen of afvoeren van je voertuig.
 • Geld verdienen: tot slot levert je sloopauto verkopen uiteraard geld op. Ondanks dat jouw auto niet meer kan of mag rijden, bestaat het wel uit waardevolle onderdelen. Als autodemontage en autosloop zijn wij geïnteresseerd in deze onderdelen en kun je rekenen op een goede prijs.

Hoe verloopt het verkoopproces?

Wil je graag je sloopauto verkopen aan Autodemontage Kanaaldijk? Dan is het fijn om te weten waar je aan toe bent:

 1. Vul ons aanvraagformulier in, inclusief contactgegevens, beschrijving van de sloopauto en eventueel foto’s. Op deze manier haal je het meeste uit de verkoop
 2. Wij doen een waardebepaling en geven je van een eerlijke en transparante prijsindicatie
 3. Ga je ermee akkoord? Dan stellen wij een overeenkomst op en voorzien we je van de relevante details
 4. Overdracht van documenten en gegevens. Hierbij kun je denken aan het kentekenbewijs, het vrijwaringsbewijs en het overschrijvingsbewijs
 5. Met onze eigen ophaalservice komen we de sloopauto in Arnhem ophalen
 6. Het is gelukt, je hebt succesvol je auto verkocht! Je ontvangt het overeengekomen bedrag voor het voertuig.

Dé autosloperij en autodemontage in Arnhem en omstreken

Wij zijn Autodemontage Kanaaldijk: dé autosloperij en autodemontage in Arnhem en directe omgeving. Bij ons kun je terecht voor inkoop, demontage van auto’s én voor onderdelen. Zo kopen wij auto’s, demonteren we auto’s én beschikken we over een ruime voorraad aan onderdelen. Het grootste gedeelte van de onderdelen ligt opgeslagen in ons magazijn.

Ruime voorraad aan onderdelen

Door de autosloop en autodemontage hebben wij bij onze autosloperij in Arnhem een ruime voorraad aan losse onderdelen in ons magazijn. Wanneer je geïnteresseerd bent in bepaalde onderdelen kan je deze bij ons afhalen, maar wij kunnen ze ook verzenden. Het bezorgen van onderdelen doen we zelf, maar laten we soms ook aan PostNL over. In principe geldt bij ons: vandaag besteld, morgen in huis. Mocht dat anders zijn, dan laten wij dat altijd weten. Sommige onderdelen moeten voor verzending nog gedemonteerd worden, in dat geval duurt het iets langer.

“Laat door ons je auto ophalen.”

Service van Autodemontage Kanaaldijk

Bij onze autosloperij in Arnhem krijg je de beste service. Wij zorgen voor goede en snelle afwikkeling en hebben een eigen ophaaldienst. Dat houdt in dat we jouw sloopauto op komen halen, dat bespaart jou een hoop moeite en gedoe. Daarnaast bieden wij als autosloperij de beste prijs garantie. Ben je benieuwd naar de prijsindicatie voor jouw auto voordat je deze door ons laat ophalen? Wij geven vrijblijvend een prijsindicatie, daarvoor hoef je alleen het aanvraagformulier voor een prijsindicatie in te vullen en te versturen. Op basis van de beschrijving en eventuele foto’s geeft Autodemontage Kanaaldijk je vervolgens een eerlijke en transparante prijsindicatie.

Laat je auto ophalen door onze autosloperij in Arnhem

Wil je om wat voor reden dan ook van je auto af? Neem contact op met onze autosloperij in Arnhem en wij halen hem zo snel mogelijk bij je op. Neem contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 024 379 2412 of een e-mail te sturen naar info@kanaaldijk.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Maar ook als je een vraag hebt over de diensten die we aanbieden of over jouw auto ben je vrij om contact met ons op te nemen. Wij zijn Autodemontage Kanaaldijk: dé autosloperij in Arnhem en omgeving.

Neem direct contact op

Wat is een autosloperij en wat doet die precies?

Een autosloperij is een bedrijf waar je mee in zee kunt gaan als je een auto hebt die je niet meer gebruikt en bij verkoop aan een garage of particulier weinig oplevert. Wanneer jij je auto aan een autosloperij verkoopt wordt hij gesloopt. Vervolgens worden eventuele bruikbare onderdelen doorverkocht.

Kan ik mijn oude auto verkopen aan een autosloperij in Arnhem?

Ja, het is zeker mogelijk om je auto te verkopen aan deze autosloperij in Arnhem. Hierbij doet het er niet toe welke schade de auto heeft of wat er precies allemaal aan het voertuig ontbreekt.

Kan een autosloperij in Arnhem mijn oude auto ophalen?

We kunnen ons voorstellen dat je de oude auto het liefst niet zelf wegbrengt, maar laat ophalen door onze autosloperij in Arnhem. Gelukkig is het laten ophalen van je auto geen probleem, want wij beschikken over onze eigen ophaaldienst. Wij halen je auto op, waardoor je daar geen omkijken meer naar hebt. Wel zo gemakkelijk!

Zijn er kosten verbonden aan het verkopen van mijn oude auto aan een autosloperij in Arnhem?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het verkopen van je auto aan onze autosloperij in Arnhem. Ook voor het laten ophalen van het voertuig rekenen we geen extra kosten.