Autosloperij Den Bosch

Autosloperij in Den Bosch gezocht waar jij je sloopauto aan kunt verkopen? Je bent welkom bij Autodemontage Kanaaldijk. Het doet er niet toe wat de reden is van de verkoop van je sloopauto: onze autodemontage in Den Bosch biedt altijd een aantrekkelijke prijs. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen. Je ontvangt al binnen een uur reactie van ons, we leggen je een mooi bod voor. Vervolgens halen we de auto binnen 24 uur bij je op.

Je bent al snel van je defecte auto af, terwijl je een mooie prijs voor je sloopauto krijgt. We voorzien je namelijk ter plekke van een RDW vrijwaring. Neem contact met ons op of vraag een prijsindicatie voor je sloopauto aan.

Kanaaldijk: autosloperij in Den Bosch

Waarom je sloopauto verkopen aan deze sloop in Den Bosch? De voordelen op een rij:

  • Altijd reactie binnen één uur
  • Binnen 24 uur jouw sloopauto opgehaald
  • Sloopauto verkopen tegen een mooie prijs
  • Autosloperij met snelle service en expertise
  • Snel en gemakkelijk je sloopauto verkopen

Sloopauto verkopen aan een autosloperij in Den Bosch

Is je auto kapot, om wat voor reden dan ook? Vervelend, maar dit betekent niet dat hij niks meer waard is. Je kunt hem verkopen. Door je auto te verkopen aan een autodemontage bedrijf in Den Bosch, krijg je toch nog een mooie prijs voor jouw sloopauto. Wij halen de auto bij je op met onze eigen ophaaldienst, jij hoeft niks te doen.

Doordat we beschikken over een licentie bij de RDW en VVE, geven we je op de locatie meteen een RDW vrijwaring. Ook wanneer je de kentekenpapieren, tenaamstellingscode of het kentekenpasje kwijt bent kunnen we de auto overschrijven. We vragen in dat geval namelijk gratis een demontagecode aan. Vervolgens gebruiken wij de auto of onderdelen van de sloopauto opnieuw.

Demontage

We halen je auto dus op voor demontage in Den Bosch. Dit houdt simpelweg in dat we je auto helemaal uit elkaar halen in onze garage. De bruikbare onderdelen die we uit je auto halen, worden individueel weer doorverkocht. Zodoende kan iemand anders de onderdelen van je auto weer gebruiken. We zorgen er graag voor dat afgedankte auto’s een zinvolle tweede leven krijgen. Het chassis dat overblijft wordt uiteindelijk vernietigd door een speciaal metaalrecyclingsbedrijf.

Verkoop je auto aan de sloop in Den Bosch

Kan jij je auto niet meer gebruiken en wil je hem toch tegen een mooie prijs verkopen aan een sloop? Vraag dan een prijsindicatie aan voor je sloopauto in Den Bosch, vervolgens doen wij binnen een uur een goed bod. Ga je akkoord met dat bod op je sloopauto en wil je hem verkopen? Dan halen wij hem binnen 24 uur op met onze eigen ophaaldienst en schrijven we de auto ter plekke over. Voordat je het weet ben je van je auto af en heb je een fijn zakcentje in je zak.

Heb je in de tussentijd een vraag over het verkopen van je schadeauto aan een autosloperij? Neem gerust contact met ons op om meer informatie in te winnen. Bel naar 024-3792412 of stuur een e-mail naar info@kanaaldijk.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Contact opnemen 06 5379 9082 info@kanaaldijk.nl