Autosloperij Wijchen

Autosloperij in Wijchen voor jouw sloopauto

Laat je oude auto slopen door de autosloop in Wijchen. Heb je oude sloopauto’s, een kapotte auto, een auto zonder APK of een oude bus in je garage staan? Verkoop ze dan voor een goede prijs aan dé autosloperij in Wijchen: Autodemontage Kanaaldijk.

Wij halen jouw auto op

Autodemontage Kanaaldijk haalt graag jouw sloopauto op, ook als je niet in de buurt van Wijchen woont. We rijden zo snel mogelijk naar je toe en nemen je auto mee naar onze sloperij in Wijchen. Wij geven je de beste prijs voor je auto. Wij staan voor een goede en snelle afwikkeling. Met onze licentie bij de RDW en VWE krijg je ter plekke een RDW vrijwaring.

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Aanvragen!

autosloperij Wijchen

Autodemontage te Wijchen

Wat zijn demontage auto’s? Dat zijn auto’s die uit elkaar worden gehaald in onze garage. Sommige onderdelen verkopen we afzonderlijk weer door.

Neem nu contact met ons op!

Is jouw auto rijp voor de sloop? Of ben je op zoek naar onderdelen voor jouw oude sloopauto? Autosloperij en autodemontage Kanaaldijk in Wijchen koopt jouw auto graag in voor een mooie prijs. Je kunt contact opnemen via ons telefoonnummer 024-3792412, ons mailadres info@kanaaldijk.nl of via ons contactformulier.

Contact opnemen 06 5379 9082 info@kanaaldijk.nl