Autosloop in Veenendaal

Je oude auto verkopen aan een autosloop in Veenendaal? Bij Autodemontage Kanaaldijk ontvang je een mooie vergoeding voor je sloopauto. Wij komen de auto gratis en snel ophalen, demonteren deze op onze autosloperij en hergebruiken zoveel mogelijk onderdelen. Het maakt ons niet uit als er onderdelen ontbreken of als het gaat om een schadeauto – we zijn met alle tweedehands auto’s tevreden. Neem direct contact met ons op!

Bel direct: 0243792412 Contact

  • Beste prijs garantie
  • Goede & snelle afwikkeling
  • Eigen ophaaldienst
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs

Verkoop je auto aan een autosloop in Veenendaal

Een schadeauto verkopen aan een autosloperij in Veenendaal kan je een hoop geld opleveren. Dus zit jij nog met een auto opgescheept die rijp is voor de sloop? Laat je sloopauto ophalen door Autodemontage Kanaaldijk, wij komen dan geheel gratis bij je langs in Veenendaal met onze eigen ophaaldienst, ongeacht de afstand. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en leggen we een bod aan je voor. Indien je akkoord gaat, halen we je schadeauto binnen 24 uur op. We overhandigen het afgesproken geldbedrag én je krijgt van ons een RDW-vrijwaringsbewijs.

Meer voordelen als je een sloopauto gaat verkopen aan onze autosloop in Veenendaal zijn:

  • Altijd reactie binnen één uur;
  • Binnen 24 uur jouw sloopauto opgehaald;
  • Een mooie prijs voor jouw sloopauto;
  • Autosloperij in Veenendaal met snelle service en expertise;
  • Snel en gemakkelijk van jouw sloopauto af.

”Onze autosloperij is gevestigd in Nijmegen. We halen echter ook voertuigen op in de omliggende steden Arnhem, Den Bosch, Uden, Beuningen, Oss, Wijchen, Cuijk, Boxmeer, Druten en natuurlijk in Veenendaal.”

Bel meteen naar 024 379 2412 als je jouw tweedehands auto wilt verkopen aan onze autosloop in Veenendaal. Wij nemen op elk moment van de dag de telefoon op. Je mag ook ons contactformulier invullen (zie ook onderaan deze pagina), dan reageren we binnen één uur. Ook als je vragen hebt over bijvoorbeeld de prijs of over onze werkwijze, staan wij je graag te woord.

5/5
Top bedrijf en mooie prijzen!
5/5
Persoonlijke aanpak, gunstige prijs, snelle levering. Uiterst tevreden over de samenwerking met deze firma!
5/5
Zeer fijn bedrijf, betrouwbaar en mega snel met leveren. Bij mij binnen 1 dag terwijl ik op 90 km afstand van ze zit. Ik ga zeker opnieuw bestellen bij dit SUPER bedrijf als ik weer iets nodig heb!
5/5
Goede service, top.
Show More

Contactgegevens

Autodemontage Kanaaldijk
Vosheuvelweg 8
6545 AE
Nijmegen

Tel: 024 379 2412
Mob: 06 5379 9082
Mail: info@kanaaldijk.nl

Autodemontage in Veenendaal

Wanneer je auto laten slopen?

Het laten slopen van je tweedehands auto is in meerdere situaties verstandig. Bijvoorbeeld als de auto total loss is of ernstige schade en mankementen heeft. In dergelijke gevallen is de auto toch niet meer te redden, dus doe je er verstandig aan deze aan ons te verkopen en te laten demonteren. Zo ben je van je kapotte auto af, verdien je een zakcentje en kunnen wij sommige onderdelen hergebruiken en weer doorverkopen.

Autosloperij in Veenendaal met een snelle afwikkeling

We regelen de inkoop en verkoop van auto’s snel en op professionele wijze. Hoe het in zijn werk gaat? Wanneer je de auto bij ons aanmeldt, nemen we binnen het uur contact met je op. We bespreken dan de dag en het tijdstip waarop we de sloopauto komen ophalen met onze ophaaldienst. Voordat je het weet ben je dus van je sloopauto af. De afwikkeling bij onze autosloop in Veenendaal verloopt altijd goed en zonder problemen. Daarnaast bieden wij de beste prijsgarantie in de regio.

Autodemontagebedrijf met geldige licenties

Wij zijn een autodemontage in Veenendaal die beschikken over een licentie bij de RDW en VVE. Als we jouw schadeauto ophalen, krijg je ter plekke een RDW-vrijwaring aangereikt. Dit geldt ook wanneer je de kentekenpapieren, tenaamstellingscode of het kentekenpasje kwijt bent. We kunnen dan gewoon de auto overschrijven. In dat geval vragen we namelijk gratis een demontagecode aan.

Wat doen we op onze autosloop in Veenendaal?

Op onze autosloperij nabij Veenendaal voeren we de volgende werkzaamheden uit. We halen tweedehands auto’s helemaal uit elkaar, verzamelen de bruikbare onderdelen en verkopen ze door aan geïnteresseerde partijen. Het raamwerk dat overblijft, wordt uiteindelijk vernietigd door een speciaal metaalrecyclingbedrijf. De gehele auto en alle onderdelen worden uiteindelijk gebruikt, er blijft niks achter.

Dé autosloperij in Veenendaal en omstreken

Autodemontage Kanaaldijk is dé autosloperij in de omgeving van Veenendaal. Bij ons kun je niet alleen terecht voor het laten slopen of demonteren van je tweedehands- of sloopauto, maar ook als je losse onderdelen wilt kopen. Wij hebben dankzij onze sloopwerkzaamheden immers een ruime voorraad auto onderdelen in Veenendaal. Bekijk de onderdelen die op dit moment beschikbaar zijn op onze website.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, dan bekijken we of we de onderdelen op voorraad hebben waarnaar jij op zoek bent. Je mag de onderdelen bij ons afhalen, maar we kunnen deze ook verzenden in een pakket en via PostNL laten bezorgen. We kunnen ook zelf bezorgen als de afstand overbrugbaar is. Vandaag besteld, is morgen in huis, tenzij het anders aangegeven staat.

Je auto opgeven voor de sloop in Veenendaal

Snel en gemakkelijk je sloopauto verkopen aan een autosloperij in Veenendaal? Kom gauw met ons in contact, dan regelen we de verkoop direct. Je kunt nu bellen naar 024 379 2412, of vul hiernaast het contactformulier in. Als de onderhandelingen voor beide partijen naar wens verlopen kunnen we binnen 24 uur bij je op de stoep staan en de sloopauto ophalen.

Neem direct contact op

Wanneer kan mijn auto naar de autosloop?

Je kunt je auto naar een autosloop brengen wanneer je over een sloopauto beschikt. Wanneer je hem als sloopauto aan een autosloperij aanbiedt, kan hij nog veel geld opleveren. Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan en kom er achter wat uw auto oplevert als u hem ter inkoop aanbiedt.

Wat kan ik nog ontvangen voor mijn auto?

Wat je nog kunt ontvangen voor de auto, is geheel afhankelijk van een aantal factoren. Zo spelen de staat van de auto, het merk en het bouwjaar als vanzelfsprekend een rol bij het bepalen van een prijs. Omdat het lastig is om een eenduidig antwoord te geven op deze vraag, raden we aan om een geheel vrijblijvende prijsindicatie aan te vragen.

Wanneer kan mijn auto worden opgehaald?

Nadat je een prijsindicatie hebt aangevraagd, komen we zo snel mogelijk bij je terug met een geheel vrijblijvend bod. 6Ga je akkoord? Dan halen we hem binnen 24 uur nog bij je op! We maken de verkoop ter plekke rond, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Hoe wordt mijn auto gevrijwaard?

Wanneer we de auto komen ophalen voor de inkoop, wordt hij ter plekke gevrijwaard. Uiteraard overhandigen we ook het afgesproken bedrag en een officieel vrijwaringsbewijs. Het vrijwaren doen we zoals gezegd ter plekke, hiervoor hebben we het volledige kentekenbewijs, het overschrijvingsbewijs, de kentekencard met het groene pasje en de tennaamstellingscode nodig. Vraag een prijsindicatie aan!