Autosloop in de omgeving van Uden

Een autosloop in Uden waar je jouw sloopauto naartoe kunt brengen is Autodemontage Kanaaldijk. Wij nemen graag de auto van je over en betalen je hiervoor een goede prijs. Ook als er wat aan de auto ontbreekt of als de APK niet meer geldig is. Alle oude auto’s zijn welkom bij onze autosloperij nabij Uden. We staan erom bekend dat we de verkoop professioneel en snel afwikkelen.

Bel direct: 0243792412 Contact

  • Beste prijs garantie
  • Goede & snelle afwikkeling
  • Eigen ophaaldienst
  • Direct een RDW vrijwaringsbewijs

Schadeauto verkopen aan een autosloop in Uden

Heb je in Uden nog ergens een auto staan die rijp is voor de sloop? Ook auto’s die niet meer gebruikt worden zijn geld waard. Als je de sloopauto verkoopt aan Autodemontage Kanaaldijk bij Uden krijg je toch nog een mooie prijs voor je auto. Neem daarom direct contact met ons op. Wij nemen altijd de telefoon op, en reageren binnen één uur als je ons contactformulier hebt ingevuld. Als we het eens zijn over het bod, wordt je schadeauto binnen 24 uur door ons opgehaald.

  • Altijd reactie binnen één uur
  • Binnen 24 uur jouw sloopauto opgehaald
  • Een mooie prijs voor jouw sloopauto
  • Autosloperij in Uden met snelle service en expertise
  • Snel en gemakkelijk van jouw sloopauto af

 

“Autodemontage Kanaaldijk is gevestigd in Nijmegen. We halen echter ook voertuigen op in de omliggende steden: Arnhem, Uden, Oss en Wijchen.”

Wil jij je sloopauto snel verkopen? Neem dan gelijk contact met ons op door te bellen naar 0243792412. Ben je voor nu alleen geïnteresseerd in een prijsindicatie? Vraag deze dan vrijblijvend aan. Kom ook gerust met ons in contact als je vragen hebt.

5/5
Top bedrijf en mooie prijzen!
5/5
Persoonlijke aanpak, gunstige prijs, snelle levering. Uiterst tevreden over de samenwerking met deze firma!
5/5
Zeer fijn bedrijf, betrouwbaar en mega snel met leveren. Bij mij binnen 1 dag terwijl ik op 90 km afstand van ze zit. Ik ga zeker opnieuw bestellen bij dit SUPER bedrijf als ik weer iets nodig heb!
5/5
Goede service, top.
Show More

Contactgegevens

Autodemontage Kanaaldijk
Vosheuvelweg 8
6545 AE
Nijmegen

Tel: 0243792412
Mob: 06 5379 9082
Mail: info@kanaaldijk.nl

Autosloop in Uden

Sloperij in Uden met geldige licenties

Wij zijn een autosloop in Uden die beschikken over een licentie bij de RDW en VVE. Als we jouw schadeauto ophalen, krijg je ter plekke een RDW-vrijwaring aangereikt. Dit geldt ook wanneer je de kentekenpapieren, tenaamstellingscode of het kentekenpasje kwijt bent. We kunnen dan gewoon de auto overschrijven. In dat geval vragen we namelijk gratis een demontagecode aan.

Autodemontage in Uden

Wat doen wij na de verkoop met jouw sloopauto? We zijn een autodemontage in Uden, dus dat betekent dat we je auto helemaal uit elkaar halen in onze sloperij. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden individueel weer doorverkocht. Iemand anders kan deze onderdelen weer goed gebruiken. Zo krijgen delen van je oude auto een tweede leven. Het chassis dat overblijft wordt uiteindelijk vernietigd door een speciaal metaalrecyclingsbedrijf.

Naast de inkoop van oude auto’s en het verkopen van autosloop onderdelen doen we ook aan auto-export en onderdelen export.

Neem direct op met onze autosloperij in Uden

Geef je oude auto op voor de sloop in Uden. Je bent dan snel en gemakkelijk van je sloopauto af. Neem contact op met onze autosloop in Uden, binnen één uur krijg je reactie. We doen je een mooi bod. Als je hiermee akkoord gaat, staan we binnen 24 uur voor je deur met onze ophaaldienst. Zo snel kan dat gaan!

Contact opnemen kan door te bellen naar 0243792412, een e-mail sturen naar info@kanaaldijk.nl of ons contactformulier in te vullen.

Neem direct contact op