Autosloop in de omgeving van Uden

Een autosloop in Uden waar je jouw sloopauto naartoe kunt brengen is Autodemontage Kanaaldijk. Wij nemen graag de auto van je over en betalen je hiervoor een goede prijs. Ook als er wat aan de auto ontbreekt of als de APK niet meer geldig is. Alle oude auto’s, ongeacht het merk, model of bouwjaar, zijn welkom bij onze autosloperij nabij Uden. We staan erom bekend dat we de verkoop professioneel en snel afhandelen, met oog voor het milieu en duurzaamheid.

Bel direct: 0243792412 Contact

 • Beste prijs garantie
 • Goede & snelle afwikkeling
 • Eigen ophaaldienst
 • Direct een RDW vrijwaringsbewijs

Schadeauto verkopen aan een autosloop in Uden

Heb je in Uden nog ergens een auto staan die rijp is voor de sloop? Ook auto’s die niet meer gebruikt worden zijn geld waard. Als je de sloopauto verkoopt aan Autodemontage Kanaaldijk bij Uden krijg je toch nog een mooie prijs voor je sloopauto. Neem daarom direct contact met ons op. Wij nemen altijd de telefoon op, en reageren binnen één uur als je ons contactformulier hebt ingevuld. Als we het eens zijn over het bod, wordt je schadeauto binnen 24 uur door ons opgehaald.

 • Altijd reactie binnen één uur
 • Binnen 24 uur jouw sloopauto opgehaald
 • Een mooie prijs voor jouw sloopauto
 • Autosloperij in Uden met snelle service en expertise
 • Snel en gemakkelijk van jouw sloopauto af

“Autodemontage Kanaaldijk is gevestigd in Nijmegen. We halen echter ook voertuigen op in de omliggende steden: Arnhem, Uden, Oss en Wijchen.”

Wil jij je sloopauto snel verkopen? Neem dan gelijk contact met ons op door te bellen naar 0243792412. Ben je voor nu alleen geïnteresseerd in een prijsindicatie? Vraag deze dan vrijblijvend aan. Kom ook gerust met ons in contact als je vragen hebt.

5/5
Top bedrijf en mooie prijzen!
5/5
Persoonlijke aanpak, gunstige prijs, snelle levering. Uiterst tevreden over de samenwerking met deze firma!
5/5
Zeer fijn bedrijf, betrouwbaar en mega snel met leveren. Bij mij binnen 1 dag terwijl ik op 90 km afstand van ze zit. Ik ga zeker opnieuw bestellen bij dit SUPER bedrijf als ik weer iets nodig heb!
5/5
Goede service, top.
Show More

Contactgegevens

Autodemontage Kanaaldijk
Vosheuvelweg 8
6545 AE
Nijmegen

Tel: 0243792412
Mob: 06 5379 9082
Mail: info@kanaaldijk.nl

Autosloop in Uden

Autodemontage in Uden

Wat doen wij na de verkoop met jouw sloopauto? We zijn een autodemontage in Uden, dus dat betekent dat we je auto helemaal uit elkaar halen in onze sloperij. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden individueel weer doorverkocht. Iemand anders kan deze onderdelen weer goed gebruiken. Zo krijgen delen van je oude auto een tweede leven. Het chassis dat overblijft wordt uiteindelijk vernietigd door een speciaal metaalrecyclingsbedrijf.

Naast de inkoop van oude auto’s en het verkopen van autosloop onderdelen doen we ook aan auto-export en onderdelen export. Hiermee bereiken we internationale klanten die geïnteresseerd zijn in gebruikte auto’s en reserveonderdelen. Ons uitgebreide netwerk en ervaring stelt ons in staat om efficiënte exportprocessen te faciliteren. Of het nu gaat om het verschepen van complete voertuigen of het leveren van specifieke onderdelen, we zorgen voor een soepele en betrouwbare afhandeling. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze exportmogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van een sloop auto te verkopen Uden?

Het verkopen van een sloopauto verkopen in Uden biedt verschillende voordelen, zoals het vrijmaken van ruimte, het ontvangen van een vergoeding en het bijdragen aan milieubewustzijn. Zorg ervoor dat je bij de verkoop alle benodigde documenten en papieren in orde hebt, zoals het vrijwaringsbewijs en het overschrijvingsbewijs. Door jouw sloopauto op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier te verkopen, draagt je bij aan recycling en duurzaamheid. Je kan je sloopauto verkopen in Uden.

Tips voor verkoop sloopauto in Uden

 • Documentatie: Zorg ervoor dat je alle vereiste documenten en papieren bij de hand hebt voordat je jouw sloopauto in Uden verkoopt. Dit omvat het vrijwaringsbewijs en het overschrijvingsbewijs. Deze documenten bevestigen de beëindiging van jouw verantwoordelijkheid als eigenaar van het voertuig en de overdracht ervan aan de nieuwe eigenaar. Het is belangrijk om deze documenten correct in te vullen en te ondertekenen.
 • Identificatie: Als verkoper moet je je kunnen identificeren bij een sloop auto verkopen in Uden. Zorg ervoor dat je jouw geldige identiteitsbewijs bij de hand hebt, zoals een paspoort of rijbewijs. Dit draagt bij aan de wettelijke en legale afhandeling van de transactie.
 • Technische staat:Hoewel het een sloopauto betreft, is het belangrijk om eerlijk te zijn over de technische staat ervan. Verstrek nauwkeurige informatie over de algehele conditie van de auto, inclusief eventuele gebreken of schade. Dit helpt potentiële ons om een weloverwogen beslissing te nemen en voorkomt problemen na de verkoop.
 • Milieuvriendelijke afvoer: Als je sloopauto niet meer geschikt is voor de weg, moet je ervoor zorgen dat deze op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd. Neem contact met ons op, zodat wij de sloopauto op de juiste wijze demonteren en recyclen. Dit draagt bij aan het behoud van het milieu en voldoet aan de geldende regelgeving.

Sloperij in Uden met geldige licenties

Wij zijn een autosloop in Uden die beschikken over een licentie bij de RDW en VVE. Als we jouw sloopauto ophalen, krijg je ter plekke een RDW-vrijwaring aangereikt. Dit geldt ook wanneer je de kentekenpapieren, tenaamstellingscode of het kentekenpasje kwijt bent. We kunnen de auto nog steeds overschrijven door kosteloos een demontagecode aan te vragen, waardoor de verkoop probleemloos verloopt.

Neem direct op met onze autosloperij in Uden

Geef je oude auto op voor de sloop in Uden. Je bent dan snel en gemakkelijk van je sloopauto af. Neem contact op met onze autosloop in Uden, binnen één uur krijg je reactie. We doen je een mooi bod. Als je hiermee akkoord gaat, staan we binnen 24 uur voor je deur met onze ophaaldienst. Zo snel kan dat gaan!

Contact opnemen kan door te bellen naar 0243792412, een e-mail sturen naar info@kanaaldijk.nl of ons contactformulier in te vullen.

Neem direct contact op